Impresszum

 
Németh Lajos meterológus

Németh Lajos

meterológus

Lehet eső, lehet hó
a zsalugáter nagyon jó

Accord Zsalugáter - Minden időben

Accord zsalugáter

A tradícionális fa zsalugáterek között több típust különböztetünk meg. Létezik nyitott vagy zárt állású fix lamellás zsalugáter, illetve mozgatható lamellás zsalugáter. A nyíló, toló vagy harmonika kivitelben készülő zsalugáterek alapanyaga főként borovi fenyő, de a luc- és a vörös fenyő is igen kedvelt.Az oldal kulcsszavai

Accord zsalugáterek, zsalugáter ár, zsalugáter árlista, zsalugáter, Accord zsalugáter, zsalugáterek, zsalugáter bemutatóterem, zsalugáter Budapest

TECHNOLÓGIA

Ezen oldalakat Microsoft Internet Explorer és Mozilla Firefox böngészőkhöz optimalizáltuk.

Annak érdekében, hogy oldalaink összes funkcióját ki tudja használni, kérjük, ügyeljen rá, hogy böngészőjében a JavaScript futtatás engedélyezve legyen. Internet oldalaink 1024x768 pixeles, vagy annál magasabb képernyőfelbontáshoz vannak kialakítva. 
 

FEJLESZTŐK

Az accord-zsalugaterek.hu weboldalon elérhető mindennemű szöveges és képi tartalom a 1 Click 'n' Magic Kft. fejlesztése.

Internetjelenlét-szolgáltató: ACT NetKert (webhosting - domain regisztráció, web tárhely).


ÁLTALÁNOS JOGI INFORMÁCIÓK

Minden jog fenntartva. A szövegek, képek, grafikák és videoanyagok valamint ezek elrendezése a 1 Click 'n' Magic Kft. weboldalain a szerzői jogvédelem és más törvények védelme alatt állnak. Ezen weboldalak tartalmának bármilyen céllal történő másolása, terjesztése, megváltoztatása ill. kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett. Az accord-zsalugaterek.hu oldalakon lévő minden márkajel, védjegy törvényileg védett.

Ezeket a weboldalakat a tartalmat fejlesztő szakemberek és a webfejlesztésben résztvevők a tőlük várható legnagyobb gondossággal állították össze. Ennek ellenére a 1 Click 'n' Magic Kft. nem tudja garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát. Az ajtó­k gyártására és telepítésére vonatkozó adatokat minden esetben az írásos megrendelőlap tartalmazza, e téren a weboldalon feltüntetett információk irányadóak, de nem jelentenek kötelezettséget Vállalkozóra nézve. A 1 Click 'n' Magic Kft. ezúton is kizár minden felelősséget, amelyek ezen weboldalak közvetett, vagy közvetlen felhasználása nyomán keletkeznek.

Személyes adatait, amelyekre a 1 Click 'n' Magic Kft. weboldalain tett látogatásakor szert teszünk, bizalmasan és csak a törvényi rendelkezések szerint kezeljük. Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi. A 1 Click 'n' Magic Kft. az Ön személyes adatait az Ön felhatalmazása nélkül harmadik személynek nem adja át.

A 1 Click 'n' Magic Kft. biztonsági intézkedéseket hoz, hogy az Ön általunk kezelt adatait manipulációk, veszteség és rombolás ellen, vagy jogosulatlan személyek, illetve jogosulatlan közzététel ellen védjük. Biztonsági intézkedéseink megfelelnek a műszaki fejlődésnek.


CÉGINFORMÁCIÓK

Cégnév: 1 Click 'n' Magic Kft.
Cégvezetõ: dr. Vermes Péter
Cégjegyzékszám: 01-09-938134
Adószám: 22666701-2-43
Bankszámlaszám: OTP Bank 11795009-29909238

Felügyeleti szervek:
    Fõvárosi Fogyasztóvédelmi Felügyelõség
    B.K.I.K. Békéltetõ Testülete
    XI. Kerületi Önkormányzat Jegyzõje / Vállalkozási Csoport


ADATVÉDELEM

Látogatóinknak a rendelés folyamán személyes adatokat kell megadniuk (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése és vevőink azonosítása érdekében kérjük és tároljuk. Vevőszolgálatunk az Ön által megadott adatokat arra használja, hogy indokolt esetben felvegye Önnel a kapcsolatot. Vásárlóink adatait kizárólag a kézbesítést végrehajtó kiszállító cég(ek) munkatársának adjuk át a kézbesítés lebonyolítása érdekében. Cégünk a birtokába jutott adatokat esetleges garanciális okok miatt megőrzi, azokat bizalmasan kezeli, és semmilyen formában nem adja azokat tovább arra jogosulatlan személyeknek.

 
      Oldal ajánlása   |    Nyomtatóbarát változat   |    Hozzáadás kedvencekhez
  Accord zsalugáterek   Nyitóoldal   |    Impresszum    |    Linkcsere-partnereink    |    Oldaltérkép    |    Letölthető dokumentumok

Accord zsalugáter borovi fenyőből,  kiváló minőségű, üvegfal elé épített borovi fenyő zsalugáter.